Osakkeen arvonmääritys

Osakkeen arvonmääritys
-onnistunut sijoituspäätös
Kallunki Juha-Pekka, Niemelä Jaakko
Talentum 2012

Osakkeen arvonmääritys pohjautuu useana painoksena ilmestyneeseen teokseen Uusi yrityksen arvonmääritys. Kirjan ovat kirjoittaneet laskentatoimen professori KTT Juha-Pekka Kallunki ja Alexander Corporate Finance Oy:ssä työskentelevä KTT Jaakko Niemelä.

Noin 270 sivuun on tiivistetty osakesijoittajan kannalta keskeinen tietomateriaali pörssiyhtiön tilinpäätöksestä käsin tapahtuvaan arvonmääritykseen ja tilinpäätösanalyysiin. Asiat on esitetty sen verran tiiviisti, että kirjan lukeminen edellyttää perustietoja tilinpäätöksestä ja rahoituksesta. Parhaiten kirja palveleekin osaavan sijoittajan tai ammattilaisen käsikirjana ja muistin tukena omia Excel-taulukoita rakenneltaessa.

Kustantajan kuvaus: Luotettava yrityksen arvonmääritys on perusta sijoittajan päätöksille. Teos on selkeä ja havainnollinen esitys soveltavasta arvonmäärityksestä. Sen avulla lukija pystyy arvioimaan yrityksen osakkeen arvoon vaikuttavat tekijät ja hyödyntämään arvonmäärityksen työkaluja sijoituspäätöksissä. Kirjassa kuvataan yleisesti käytetyt arvostusmallit ja tunnusluvut sekä perehdytään niiden käyttöön.

Voit lukea kirjan esipuheen tästä:
http://www.talentumshop.fi/webshopdata/prod/foreword/978-952-14-1652-1.pdf

Kirjan sisällysluettelo:
http://www.talentumshop.fi/webshopdata/prod/toc/978-952-14-1652-1.pdf

>> Tämäkin kirja on saatavana CDON-kirjakaupasta

 

Viimeksi päivitetty 11.04.2013 15:02