Sijoittajan lukupaketti

Olemme poimineet tähän uusista sijoituskirjoista hyödyllisimmät. Kirjat saat kätevästi tilattua edulliseen hintaan oheisten linkkien kautta!


Sattuman kauppaa Wall Streetillä (Burton G. Malkiel, Talentum)

Sijoituskirjallisuuden todellisiin klassikoihin kuuluva A Random Walk Down Wall Street: The Time-Tested Strategy for Successful Investing on saatavana myös suomeksi. Ensimmäinen painos kirjasta julkaistiin jo vuonna 1973. Suomennettu versio on täysin ajanmukaistettu kirjan yhdeksäs laitos, joka sisältää mm. kokonaan uuden luvun sijoittajien käyttäytymisestä. Jos olet päättänyt lukea vain yhden sijoituskirjan, lue tämä!

Tutustu ja tilaa tästä: Sattuman kauppaa Wall Streetillä  (Nyt edullinen pokkari!)


Pääomaturvattu sijoittaminen (Sami Järvinen, Antti Parviainen, Talentum)

KTT Sami Järvinen ja KTM Antti Parviainen ovat kirjoittaneet kirjan pääomaturvatusta sijoittamisesta. Teos tarjoaa oivallisesti käytännön näkökulmaa niin sijoittajan kuin tuotteiden kehittäjänkin vinkkelistä. Sijoittajan kannattaakin ottaa alleviivauskynä käyttöön ja merkata tärkeimmät vinkit ylös. Pääomaturvattu sijoittaminen on oiva teos niin sijoittajille kuin esimerkiksi alan asiakaspalvelutehtävissä työskenteleville oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tutustu ja tilaa tästä: Pääomaturvattu sijoittaminen


Osakekeissien pauloissa - Intohimona analyysi (Jussi Hyöty, Talentum)


Pitkän analyytikkokokemuksen omaava Jussi Hyöty tutustuttaa seitsemän osakekeissin ja lukuisten esimerkkien kautta lukijan osakeanalyysin saloihin. Teoksessa käydään läpi osakemarkkinan toimintaa, rahoitusanalyysiä, tilinpäätösanalyysiä, pääoman tuottovaatimuksia, yhtiöiden voitonjakoa sekä erilaisia arvonmääritysmalleja.

Jo vuonna 2006 julkaistu kirja on käytännönläheisin osakeanalyysistä suomeksi kirjoitettu teos ja soveltuu parhaiten jo osakkeisiin perehtyneelle sijoittajalle syventäväksi materiaaliksi. Hyödyltä on ilmestynyt tänä vuonna myös uusi teos: ”Sijoittaja yritysstrategioiden pauloissa - Intohimona Nokia”. Tässä käydään analyysiä läpi yhden yhtiön kohdalla.

Tutustu ja tilaa tästä: Osakekeissien pauloissa


The ETF Book:
All You Need to Know About Exchange-Traded Funds (Richard Ferri, Wile
y)


The ETF Book on hyvä perusteos Suomessakin suosituista pörssilistatuista indeksiosuusrahastoista (ETF). Kirjassa käydään läpi ETF:t aivan perusteista alkaen, esitellään ETF-sijoittamisen plussat ja miinukset sekä käydään läpi ETF-tuotteiden koko kirjo. Viimeinen osa kirjasta käsittelee sijoitussalkun rakentamista ja sijoitusstrategioita indeksiosuusrahastoja hyödyntäen. Kirja on kirjoitettu helppolukuisella yleiskielellä, eikä edellytä lukijalta aikaisempaa tietämystä ETF-tuotteista.

Tutustu ja tilaa tästä: The ETF Book

Lisää ajankohtaisia kirjoja löydät tästä!

Viimeksi päivitetty 20.05.2013 13:23