« Ammattimainen sijoittaminenJeremy Siegel »

Raha ja onni

Raha ja onni

Raha ja onni

Raha ja onni
Kari Nars
Tammi (2006)
>> Tilaa tämä kirja BookPlus kirjakaupasta

Raha ja onni on erilainen rahakirja. Suomalaisilla on yhdistelmään ’raha ja onni’ hiukan ristiriitainen suhtauminen. Kalvinistinen työmoraali vaatii jokaisen suinkin kykenevän ponnistelemaan työssä ja hankkimaan rahaa. Työ on ihmisen mitta. Mutta protestanttinen etiikka ei toisaalta katso hyvällä rahasta nauttimista.

Raha ei tuo onnea sanotaan, ja monen mielestä se on totta. Mediassakin törmää usein väitteisiin, että olemattomilla resursseilla sinnittelevät kehitysmaiden ihmiset ovat länsimaisia onnellisempia. Pitääkö tämä paikkansa? Entä toinen ääripää: onko miljardööri tuhat kertaa onnellisempi kuin miljonääri?

KTT,VTL Kari Nars on paneutunut perusteellisesti teemaan raha ja onni. Tutkimustulokset ja runsas taustamateriaali esitellään siten, että lukijan mielenkiinto säilyy. Nars ei anna onnen ja rahan yhteyteen lopullista ratkaisua, mutta herättää runsaasti ajatuksia.

  21.11.2008 , Jouni   , Kirja-arviot,

Ei palautteita vielä

* This skin only uses one single template which includes most of its features. * It will also rely on default includes for specific dispays (like the comment form). * * For a quick explanation of b2evo 2.0 skins, please start here: * {@link http://manual.b2evolution.net/Skins_2.0} * * The main page template is used to display the blog when no specific page template is available * to handle the request (based on $disp). * * @package evoskins * @subpackage custom * * @version $Id: index.main.php,v 1.9 2007/11/03 23:54:39 fplanque Exp $ */ if( !defined('EVO_MAIN_INIT') ) die( 'Please, do not access this page directly.' ); // This is the main template; it may be used to display very different things. // Do inits depending on current $disp: skin_init( $disp ); // -------------------------- HTML HEADER INCLUDED HERE -------------------------- skin_include( '_html_header.inc.php' ); // Note: You can customize the default HTML header by copying the generic // /skins/_html_header.inc.php file into the current skin folder. // -------------------------------- END OF HEADER -------------------------------- ?>
 

Haku

Viestit